Megmunkálás

Megmunkálás

A Kovács Kft. 2008-ban megmunkálással bővítette termelését.

A folyamatos és pontos gyártás elvárásainak érdekében a helyi körülmények miatt környezetbarát geotermikus HVAC rendszert építettek ki a gyártócsarnok építésénél. Ez állandó hőmérsékletet és páratartalmat biztosít évszaktól függetlenül egész évben a teljes gyártócsarnok és raktár területén.

Termelőberendezéseink vásárlásakor nagy hangsúlyt fektetünk a géptípusok kiválasztására. Egy 24 órás speciális szakmai hálózattal és kenőanyag menedzsmenttel biztosítjuk a gépek folyamatos és megbízható működését.

Jelenlegi gépparkunk segítségével kis és nagy méretű alumínium darabokat munkálunk meg. A gyártáshoz szükséges szerszámok és eszközök kiválasztását, tervezését és gyártását technológiai részlegünk segíti.

A részlegek közötti szoros kapcsolat lehetővé teszi a vevői igények gyors és rugalmas nyomonkövetését. A gyártás folyamatát a SAP rendszerbe szorosan integrált Data Mátrix rendszer figyeli.

Az elmúlt években végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően új és modern Mori Seiki gépek biztosítják a komoly mérnöki munkát.

Fel